Monday, December 22, 2008

Beli lagi...

This month mmg byk betul warehouse sale. Habis duit gue... Semalam mama g UNZA warehouse sale. Betul2 depan Maidin USJ n sebelah JAK Resources (x-off daniamummy). Ramai betul org!! Sampai berebut2. So, mama just beli skit2 je sbb takut tgk dorang ni n ramai pulak warga asing join skali..!! Pastu mama singgah Ausinno beli lagi 4 biji Vacuum Pillow.



Maktih punye


RM4.00. Saja je beli. x tahu nak bagi kat sapa. Papa bkknnya pakai perfume ni. Bg kat Pak usu je la.

RM5.00 je
Ni pun sama RM5.00

7 comments:

Dania's mummy said...

kak zana g bila? smlm pun sy pergi, pagi2 da terpacak kat sana... showergel papaya tu sy beli sekotak... smlm pun singgah aussino gak, beli bantal gak.. kenapa x jumpa yek???? heheheeheeh

Dania's mummy said...

2 je ker rembat? aisei... jumaat ptg sy pergi, x ramai sgt org, sempat la beli sekotak2...

mamazana said...

kak zana g pg kul 10.30 pg. Nak amik sekotak, tp payah betul sbb diorg berebut2. tu yg sempat amik byk tu je... Aussino pulak akak sampai around kul 12.00 tghari. Nape kite x jumpa ekk???

Nurhayati said...

warehse sale ni memang buat kita habis duit je kan.. walaupun sale.. kalau byk kali, mau pengsan kita.. hihihi...

mamazana said...

ada org tu g shopping kat s'pore... bestnya...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

banyak nye kak..
nak niaga ker?
hehehee

mamazana said...

skit je ni dik... member aka tu sampai berkotak2.... hehehehe