Wednesday, December 17, 2008

Correlle Corningware Pyrex Warehouse Sales

WAH!!!!! Betul ke ni??? Mama mmg tgh tunggu sgt2 sale for this item. Nak tambah collection pinggan mangkuk. Selalunya mama beli bile PURNAMA wat sale. Tp dah lama diorg x wat Warehouse sale ni.

Mama terbaca kat satu blog amoi ni. Die pernah pergi skali. More info klik kat my title kat atas tu ye... Nanti die link dgn blog amoi cun tu. Mama kan baru belajo, x reti lg nak link dari sini. (psstt.. dayah, ajar la akak ko ni skit ha... )

Discount Duration : Fri, 19 Dec 2008 - Sun, 21 Dec 2008, 10am to 7pm

Company : Perwira Nadi Trading Sdn Bhd

Location : The Atria Shopping Centre, 2nd Floor, Jalaln SS 22/23, Damansara Jaya, Organized by Perwira Nadi Trading Sdn Bhd

Telephone : 017 342 2520

Promotion : Corelle, Corning Ware, Visions, Pyrex 3 days only Warehouse Sale, Don't miss itl Great Price Sacing on reputable household brands

Brands Offered : Corelle Corning Ware Visions Pyrex

Best jgk ni. Lebih2 lagi bile tgk price die yg mangancam tu... JOM!!



7 comments:

Ibu Emir said...

as you know, im going!!! see u there :D, kalau terserempak, tegur yer..

Dania's mummy said...

akak, nanti beli apa2 showoff la kat sini yer...

Dania's mummy said...

akak, nak buh link tu senang ajer...
let say akak nak tulis "untuk maklumat lanjut, sila klik SINI". then akak highlight kan perkataan SINI tu, then klik link (gambar infiniti sebelah Italic tu) then paste kan URL yg akak nak bubuh.. da siap...

paham x? klu x pham, tgk kat sini

http://help.blogger.com/bin/answer.py?hl=en&answer=41379

mamazana said...

daniamummy: senang je ek..? bole la wat nanti.

Ibu Emir: actually The Atria Shopping Centre tu kat mana ye? Area Damansara ni den lomah skit..

Zanna_MamaBatrice said...

best nie ...wajib pergi kalu dekat..
tp di sebabkan jauh...dpt kebil2 jer lah bc entry nie..he he he...

mamazana said...

Zanna_MamaBatrice: nama girl kite sama la.. sometimes kawan i panggil Batrisyia 'BETTY'..huhuhu..

SenangShopSini said...

ada sesapa berminat
saya ada stok limited

2 set square 21 pieces warm pansies
1set round 16 pieces warm pansies
2 set round 12 pieces sakura

inlegality@yahoo.com
harga runtuh gong xi fa ch