Friday, December 5, 2008

Friday

This morning, papa was sent mama to opis..! :) Best gak sesekali org anta kite g keje kan. Asyik kite je yg rushing anta husband n anta anak2. Dgn jln jammed then x masuk bab sakit hati tgk mentality org kite bwk kenderaan. Sabo je la...

Semlm jd gak g Tesco beli brg2 dapur. Bwk bdk2 skali. Kak long suke la. Sumenya die nak. Papa nye layan je. Dah lama sebenarnye we all x shopping groceries ni. Amik punya amik, bile nak bayar, terkejut gak... My husband was surprised. Berkerut2 dahi die pandang mama.. Brg2 xde la byk mana pun.. Mahal betul brg2 sekrg kan.. RM50 pun boleh beli apa la sgt. Drypers size M84 pun dah naik jd RM42.00!!

Mlm ni meriah la umah kite sbb MIL n siblings of my husband will coming. Nak masak apa ek..? Beli je la.. Mama bole masak tp takut x kena dgn selera diorg je.. :p (alasan).

Esok nak g mana ek? X kan la nak duduk umah je.. Mama cdg nak naik Genting since sikakak xcited nak g sana. But, rasa seriau la pulak bile dgr news about landslides kat Ulu Yam, wall collapse kat CIMB building. Ptg2 pun asyik hujan je.. Kite tukar plan ye kak long. Nanti kite discuss ngan papa.

4 comments:

Harry said...

zana, aku dah tukar address blog..

www.mhairi-r.blogspot.com

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...
sorry for the late reply...

if u nak tau harge bag...can u email me the style n model type...then i will quote u...email it to me at baizurahnur@yahoo.com ye

Dania's mummy said...

akak.. mahalnya akak beli pampers drypers...

anak2 sy pun pakai drypers gak..t p klu RM42.00 tu idak la kami beli... biasa kami beli time tgh ada promotion.. kdg2 leh dpt RM39.90.. ha, masa tu en suami bayar 3 pakcs sy bayar 3 packs, since dia limit 3 packs per person kan... buat stock.. kdg2 huggies pun leh dpt RM39.90 tau, tp da lama da x dpt harga ni.. kena rajin tgk paper la..

wah akak.. nak kirim bag kat LADY VERDE ker??? suka.. suka... buat leh entry pasal ni... sy suka bab2 menghabiskan duit ni

Anis said...

hi darling:) i do open order from LV till Dec 13.Hampstead MM for only RM3999.msia price is RM4950! grab urs now sis some item u could save up to RM2k+!tq dear:)