Friday, December 12, 2008

IKEA

Today is Friday. So lunch hour ari ni kan lama skit. So, mama was decided to go IKEA..!!! Ni auntie Hajar punya pasal la ni.. Saja je goda mama. :p Auntie Hajar bgtau ari ni ada sale utk 2 item. Mammut Children's Chair RM19.90 after sale RM14.90.

Sempat jugak la kiteorg shopping time yg sesingkat ini. huhuhu... Lagipun, sale for this item utk hari ni je... Tu yg Auntie Hajar kalut...huahuahua... Mama cdg nak cari cermin mcm kat umah kite tu, tp out of stock la pulak. Kena dtg lg la tu..


Inilah hasil rembatan kiteorg... Punya la tamak mcm Ikea dah x nak wat sale lg je..


Uncle Z pun kirim gak...huhuhu.

Mama beli Rajian Spicejar. Masa ni kat kaunter nak bayor.


6 comments:

astik said...

Logik skit babe... aku tak bersalah... kuang..kuang...kuang....

mamazana said...

ko mmg x bersalah... aku yg bersalah termkn godaan ko tu. x pasal2 melayang duit gue.. huahuahua... next time kite g lg ye nyah...

Dania's mummy said...

mak ai... sempat akak ke ikea... puas ke jln??? jln x jem ker? knp x bg tau? leh kirim2...

Nurhayati said...

wah soping sakan..
cam menarik jer chair tu.. nak beli gak le.. =)

* agaknye kalau mak budak duduk patah tak..hihihi

I Hate Sandcastles said...

Huuhh...uncle Z tu encem!!!!

mamazana said...

Daniamummy: sempat sei.. xde la jln2 pun. masa kiteorg kat sana, teringat gak kat dayah. tp xde contact no..

Nurhayati: mak n pak budah pun leh duduk gak.. tp tu la, semlm je dpt harga 14.90.

I Hate Sandcastle: Encemnye uncle Z!!. Chessss....