Wednesday, December 3, 2008

Seronoknya..

Bile dah ramai dtg ni, rasa mcm nak wat barbeque la pulak.. Wat ikan bakar ke... ikan percik ke.. ayam percik ke...
Aik.. dah rasmi dulu??
Novel yg mama request

Carrying Case


T700 ku..huhuhu

Seronoknye dah balik umah sendiri.. !! Dah 2 hari mama x update entry kan. Sibuk skit la.. Papa pun dah balik from Jakarta on Monday for a week until Hari Raya Aidiladha. Kali ni papa x bwk balik byk stuff. x mcm hari tu, kain sembahyang je 20 helai, baju batik 10 helai n some foods from Jakarta.

But, dlm x byk pun, papa sempat gak belikan mama bedsheet + comforter.. (hehee...), camera digital Sony T700, novel yg mama request Ayat-ayat Cinta written by Habiburrahman El-Shirazy n some chocolates (beli kat airport ke..?) for kids. Thanks syg....

Semalam papa attend course n sampai umah dah lewat mlm jgk. Cdg nak ajak papa g Tesco ke Giant ke. Brg2 dapur dah xde langsung since kiteorg jrg duduk kat umah ni. Dpr dah lama x berasap weii... Weekend ni pulak my MIL, BIL, SIL nak mai umah n beraya kat sini, so kena la beli apa2 yg patut...

6 comments:

Dania's mummy said...

i likeeeee pink.... mak ai, conforter pun LV ker???... hiner sungguh...hahahahahah... akak, novel ayat2 cinta tu bahasa indon ker?

mamazana said...

tu la pasal.. LV wat alas tido je skarang.. x dpt handbeg, comforter pun jd la..huhuhu novel tu dlm bahasa indon. blum start bc lg. nape? nak pinjam ke?

Dania's mummy said...

akak baca la dulu.. klu best, bg tau.. x mo pinjam la, sy da malas nak baca.. akak je la cerita kat sy...

mamazana said...

yg terpikat nak baca ni sbb tgk movie ari tu.. kak hajar kata kalau bc novelnye, lg feel bangat!!hehehe...

astik said...

babe,... tgk citer lg best,.. aweks nya cun bangat... aku tunggu dlm mihrab cinta... yg tu sinopsis, nant dah kuar novelnya inform aku k.

mamazana said...

Beresss..