Friday, December 26, 2008

Swimming

Lunch time ni mama cadang nak g swimming. Tp tertinggal google la pulak.. Adusss... Mcm mana bole lupa pulak ni? Plan nak g swimming ni dah lama, tp asyik postponed je.

Mama dah lama sgt x g swimming. Last skali pegi, seblm mama kawin... Mak aii.. lamanya!! Lepas kawin je dah x pegi2 dah. Tu yg nampak makin kembang je.. huhuhu...

Mama ni xde la terer sgt swimming mcm uncle Z tu, tp setakat nak selamatkan diri sendiri tu bole la. Masa bujang dulu, mmg suka g swimming. G sana pun lepas opis hour je. Dlm seminggu tu adalah 2, 3 kali gak. Sbb tu la dulu slim... kakakakakaka..

Mama semangat sgt nak pegi hari ni sbb semalam mama beli swimming suit baru. Ala2 muslimah lagi. Tutup aurat. Yang lama punya tu my daughter, kak long cakap sexy sgt..huhuhu.. Murah je daniamummy... x sampai RM100.00 pun reganya...


cap nye mcm tudung kan..






4 comments:

Dania's mummy said...

AKAK...

NAK G SWIMMING KAT MANA? MANA BELI SWIMMING SUIT NI? BERAPA HARGA?

mamazana said...

kak zana selalu swimming kat kolam renang tpt kite ni je. bau klorin kuat skit la tp belasah je la.. Swimming suit? ala murah je hehehe...

rhyaya said...

wahh, mamazana kita terror swimming rupenyerr..hehe. seriously bgtau kita xpandai swimming lol, ble ajar x?? eheee

mamazana said...

rhyaya: xde la terer pun.. hehehe.. lama x dgr cite. br balik holiday ke? kali ni g mana?