Friday, January 2, 2009

Famili outing 1


Happy New Year 2009!!!

Papa wat surprise kat kiteorg... again!!!. Tetiba je call kata dah sampai kat KLIA on wednesday night.! Actually flight papa supposed on friday morning. Die selalu mcm tu. Suke sgt wat surprise. Since papa dah ada, and semlm public holiday, so mama pun bwk la 2 princess tu kuar jln2.

Mula2 tu kiteorg g Subang Parade sbb nak mkn pizza. Why? Sbb subang yg paling dekat.


Our lunch





Mmm.. sedapnya...


Baby pun nak jgk





Lepas makan, kiteorg pusing2 Subang Parade. Sempat la mama belikan kasut utk bdk berdua tu. And also sehelai baju mama..huhuhu.. Pastu terus gerak g Sunway Pyramid pulak.



Lepas mkn, pusing2 jap. Papa mithali..huhuhu...



X tahu la masa ni kak long over excited!!



kasut baby


kasut kak long

baju mama le... oren betul. menyala2!!!






3 comments:

Nurhayati said...

suke baju kaler oren itew...
biar menyala2 org leh nampak kita dari jauh..hihihi

p/s: pakai kaler terang2 ni wat kita nampak muda.. :p

mamazana said...

Betul..betul.. hehehe..
Yat, bj g melaka ari tu tempah katne? sgt cantikssss...

Nurhayati said...

baju gi melaka tu, beli kat subang parade je la.. takde tempah.. masa tu nak cepat. takde baju nak pakai..rembat mana ada je hihi..
gi cari kat sana byk kaler ada.. RM150 skali ngan seluar.. kalau taknak seluar kain pun ada..

tak ingat dekat kedai ape.. tapi dekat gak ngan entry masuk pintu mana satu lupe hihihi