Friday, January 30, 2009

My Last Day

Today my last day at office. So, sempatlah snap beberapa gbr dengan officemates.





Mama ni mcm nak bersara pulak. Cuti 6 bulan je.

7 comments:

Nurhayati said...

ala mama, im gonna missed uuuuuu...walau pun kita tak pernah jumpe.. tapi rasa sedey jer..huhuhuhu

to mama, hepy 6mos holiday...slalu2 la updet kat sana ye.. bestnye leh jalan2 tempat org.. nanti balik jgn cakap indon sudah.. hehe

mamazana said...

thanx mummy, mama akan cuba slalu updet kat sana. my husband kata network kat sana slow skit. Ni yg buat mama bit worry. Sedey tau kalau x dpt singgah blog kwn2 cyber ni.isk..isk..

walaupun kite x pernah jumpa, tp rasa close kan. Kalau mummy nak g jln2 Jakarta, bgtau je, k.

That All About Me!!! said...

mama zana mar pun mest rindu kat mama... waaaa....:(

mamazana said...

ala mar, kak zana p 6 bln je. Dah ada blog ye. Ingat pesan akak tu tau.hehehe...

Happy Blogging.

anam said...

lama gler cuti...

kak ina said...

Jangan lupa gak kat kak ina kat sini. Paling lama pun zana cuti bersalin je.tu pun selalu calling2.
Nie kak ina tengok blog je la ye.........sedey tul.

mamazana said...

kak ina, nanti kite emel2 tau. umah kak ina baru kak ina pun zana x g lagi.