Sunday, January 4, 2009

Papa shoppingssss!!!

As you know my hubby dah balik sini to attend a short course for a week. This time i just want to share with uolls what my hubby was bought for us. Masa dah sampai rumah je (hari tu), hubby was sooo excited to take out all the souvenirs he bought from Jakarta. Dia keluarkan satu persatu.. tak larat nak upload seh...

Kali ni my husband bwk balik banyak sgt brg2 yg sempat die shopping kat Jakarta. Die kata year end sale kat sana best and more murah compare dgn KL. Mcm2 yang papa beli. Shopping mengalahkan mama.!! Yang bestnye die shopping some clothes for me n our princess tu la. Ingat pun papa kat kiteorg. Luv u syg... mmmuahhhh!!!!

So, here the pics yg sempat mama snap...






Clothes for 2 princess itewww...




Shoe n sandals from Nine West








My hubby also bought some clothes for me from Zara Collection . Pandai pulak die pilih size. My hubby bitau, kat sana murah2 bangat.!!! Tu yg die beli utk i sampai 4 helai... Luv u sayang!

Suit my hubby




And top for mama!!! Thanks darling..


8 comments:

Dania's mummy said...

akak... request dari saya... buat 1 entry pasal shopping mopping kat jakarta.. bg tau apa yg murah, brand apa yg avaible there, how to bargain, should bargain or not, pe lg yer? should convert duit kat sini atau sampai sana... bg tau la apa2 yg patut kitaorg tau...

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyerrr.......
papa balik dari jakarta shopping memcm........geram nengok dress bebudak dua org tu...kasut tu pun cun ler...pandai ler papa dia gi shopping......

astik said...

Wah.. caya la wan zul have a good taste, pasni boleh biz. Suka tgk.

mamazana said...

Daniamummy: orait dear, will discuss with mr.hubby..hehehe..

MamaBatrice: Papa die mmg suke shopping bj bebudk tu. Kebetulan tgh sale, amik sampai x ingat. hahaha....

astik: gud taste? haruslah nyah.. that why dpt i.. hahahahaha...

Nurhayati said...

cayalah to ur hubby... ha sekali sopink kalah mama dia.. ada kelas gitu..hihihihi

YANI said...

uiyo!! ganasla hubby u. cayalah! boleh jadi gang shopping ni...kakak

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam perkenalan

Love to read n3 in yr blog..
I link yr blog to mine hope tak kisah yek

anyway lovely sgt baju tuk little princess tu

mamazana said...

.K.I.T.E.P.U.N.Y.E.
no problem dear. thanks for droping by ya.