Thursday, January 15, 2009

SOGO Shopping


KL Sogo’s 15th Birthday Sale Preview
[11 Jan to 9 Feb Sale is Open to PUBLIC ]
Children’s World
Hotwheels Apparels - 50% + 20%
K-Red Apparels - 70%
Remona Junior - 50%
Snails & Sons Apparels - 70%
Barbie Fashion - 70%
Barbie Sleepwear - 50% + 50%
WOC Kids - 50% + 50%
Antioni Kids - 70%
Padini Authentics - 70%
Cartoon Planet - 50% + 40%
Seed Kids - 70%
BUM - 50% + 50%
Cheetah Junior - 60%
Renew - 60%
Miki Kids - 50% + 40%
Mickey & Friends - 50%
Mother Club Apparels - 60%
Soda Kids - 50% +20%
Anakku - 70% Off
Pureen - 50% +50%
Hallmark - 50%
Peter Rabbit - 70%
Pigeon - 70


Best... best...!!!!
Tp mama x dpt bonus mcm mummy tu...hehehe.
Gaji pun x masuk lg. Nan ado la shopping...

Dapat emel from my adik. Die sent last week, but today mama br bkk emel . Ada byk lg list nyer, tp mama just amik item for childern je la..

Tapi rasanya SOGO selalu sgt la wat sale kan. Mama suke beli baju 2 princess tu je kalau SOGO wat sale. Mmg murah. Kalau nak g kena kuar pagi2 skit, kalau tidak, mak aii.. crowded seii... Bila org dah start ramai, terus xde mood nak shopping.


3 comments:

YANI said...

Mamazana, oo..dayshatnya sale...tunggu gaji hujung bulan la...dah last2 mesti org kurang kot..tp, sogo rasanya susah nak carik takde org kan...esp hujung minggu..huhu

mamazana said...

hehehe... betul tu Yani. Yg itu br list utk bdk2. Mak n pak budak lg byk.. hahahaha...

Nurhayati said...

wah ni memang harapan tuk habiskan duit nampaknye.. asik sale aje..hehehe
ala mummy tak dapat gaji lagi pun leh soping lagi kan kan kan..

uitttt siap bgtauku dapat bonus ye.. ada link lagi :p