Tuesday, January 13, 2009

Step 2.. success!

Hari tu mama ada bgtau kan, that my boss still belum forward my apllication letter to Big Boss. Semlm ada meeting, so mama pun amik kesempatan p jumpa sendiri. Ala, cuti 6 bln je.

Alhamdulillah, Big Boss dah approved!!!! yeehaaa!!!! Mama pun terus forward letter tu ke HR for the next process. So now, mama just wait the approval from HR je la. ;D

Jakarta, here we come....!!!

6 comments:

Dania's mummy said...

wah.... next time klu de trip g jakarta, leh la tumpang rumah kak zana.. kan??? kan???.. lps ni ramai la staf U*TM buat lawatan ke jakarta-bandung, transit rumah akak... heheheheheeh

Anonymous said...

salam...wahhh nak pergi jakarta, 6 bulan tu, tentu seronok

mamazana said...

6 bln je. Sekejap sgt. Nak transit ke? Umah akak kecik la mummy..

YANI said...

mamazana..wow! bestnya dok 6 bln ke kat jakarta...lepas ni kalau sampai sana..lehla calling2 ye..anyway, enjoy!

mamazana said...

no problem yani darling

Nurhayati said...

6 bulan??!!! wowweeee bestnye..
pe lagi gi sopinkk bandung ar..sana heaven paradasie for kids clothes.. bestnye.. *wink wink*