Friday, February 20, 2009

Shopping at Senayan City

Lepas lunch kat Restoran Beautika, we all g Senayan City mall pulak. Datang sini sbb nak cari Buggy adik sebenarnya. Mama x bwk stroller adik. Leceh nak bwk pun. Then, sempat papa belanja mama 2 helai Levi's Jeans and top from Zara Collection. hihihi... Thanks papa!!!

Babes... Mama nggak bisa lg la mau gi shopping2 telekung, kebaya, handbag kat Tanah Abg, Mangga Dua, Blok M. So far papa just bwk g jln2 kat mall je. Lgpun Arissa pun x berapa sihat kan. We all prefer indoor aktivity compare to outdoor. Tenang ya ibuk Dayah.. mau kirimi kebaya ya. Kat Cempaka Mas pun cantik2 juga. Tp nggak sempat nanya brapa reganya.


Papa belanja.. hehehe...

Adik merasmikan buggy barunya from COMBI. Kat sini kebanyakan outlet baby like Mother Care jual stroler or buggy brand QUINNY, COMBI & MCLAREN. Tp Dayah kata kat Mangga Dua ada jual babies stuff murah kali!! Mama terlewat dpt info la.

Singgah beli donut & drinks at Krispy Kreme. Outlet ni ada live band! Nampak tak kat belakang tu.

Pic taken from lif. Ada band gak. Kat Indo ni byk betul artis. Ada kumpulan Kotak, Hijau Daun, ST 12, Ada Band, ishh.. byk sgt la. Lagu2 diorg pun best2 jugak. hahaha...

Gbr ni Batrisyia yg snap. Adik dah penat sgt la tu sampai tertido.

2 comments:

Dania's mummy said...

x per la kak zana... take ur time... sy acah kak zana ajer... kat mangga 2 tu ramai org.. tp klu weekdays x tau la.. hari tu masa kitaorg pergi hari ahad... ramai nya org.. siap sesat2 lg kat dlm tu.. nanti klu da start servey, servey kan sekali kain cotton (heheheh sempat lg tu)

mamazana said...

tu la, tpt shopping yg best2 tu sumenya crowded. tahu je la kan kalau bwk bdk2 ni, mana leh g tpt mcm tu. cepat bosan. so far dpt layan mall je. xpe, Tanah Abg tu dekat dgn umah akak je. hehehe...