Thursday, March 5, 2009

Jom Tgk Telekung


Hi babes!!!

Actually i'm not a businesswoman, but atas permintaan kengkawan, mama try nak wat business skit la ni. hehehehe.... Esok mama akan balik M'sia for 2 days for reset my VISA.

So, kat bawah ni ada beberapa stok telekung yang mama akan bawak balik nanti. For ur information, material kain telekung ni is cotton ya. Kainnya mmg sejuk dan x panas tau. Sulamnya pulak memang kemas!! So, sesapa yang berminat leh emel mama ya. Sebenarnya ada banyak warna lg. Tp ni kan my 1st starting, so, nak tgk feedback u all dulu. muahehehehe... (ita, pilih la yg mana berkenan...)

Kalau ada permintaan utk kebaya sulam, mama will upload later ya... (dayah, nanti akak akan usahakan... hihihi...)

So dear, the prices for those telekung is RM100.00. (CAC ya.. huhuhu..) coz sulamnya berwarna. But, I will update utk telekung yang sulam putih with reasonable price.
Daaaa...!!!!



Telekung Sulam Coklat


Telekung Sulam Orange



Telekung Sulam Hitam


Telekung Sulam Purple


Telekung Sulam Merah


Telekung Sulam Pink
Telekung Sulam Orange

7 comments:

Dania's mummy said...

next trip balik sini, kebaya pulak yer.. dgn kain cotton.. heheheheeheh

Syasmeen said...

patutlah mahal...sbb sulam nya byk dan kerawang2 nya byk erm zana baju2 utk anak2 ada ke...

harita said...

mmg cun beb.nnt aku kasik link kat kengkawan aku.
kalau ada kebaya ko upload la.

mamazana said...

Dayah: Kebaya sulam, kain ela, kain cotton next trip pulak ye.

Meen: Baju bdk2 x sempat nak survey lg la meen. Kalau ada, zana upload ye.

mamazana said...

harita: nanti aku akan update yg kebaya pulak. ada byk warna. yg last & 2nd last pic tu design nyer lain skit, tp material still sama. Nanti aku cuba cari telekung yg sulamnya sampai atas tu with reasonable price pulak ye.

That All About Me!!! said...

cantik2 bangat telekeung...bila nk tunjuk kat kitaorg???akak pasal tudung tu akak nk yg no. 2, 3 & 4, tudung yg baru mar upload ke yg mg sebelum ni???yg kaler baru mar upload tu kaler hitam & kaler coklat bunga oren tu yg akak pesan haritu..kaler oren 2 xde la...ssh nak jumpa...

mamazana said...

Babes!!! Telekunhya udah abis dijual!!!