Thursday, March 12, 2009

New Born Baby Boy

Alhamdulillah, my sis, Angah telah selamat melahirkan healthy baby boy MUHD ADAM HAIQAL BIN ROSAIDI at 7.00 am on 11 Mac 2009 after been waiting 11 years!!! She's now resting and recovering at Hospital Selayang.

Congrats to Angah & Abg Ngah !!!!!

post signature

6 comments:

Syasmeen said...

Tahniah to ur sis...lama betul tuh 11 thn abg meen pun dah 8 thn nih lom ada rezeqi lg....nice name suka ngan nama ADAM

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah tahniah..kelahiran yang dinanti...moga semua sihat2...

Nurul said...

salam perkenalan...wah tahniah dapat baby boy...

Best r blog akak layan je baca tang taman safari indonesia tu hehehe...

mamazana said...

meen: tu la, br ada rezeki. kakak zana dah puas try mcm2. at last die try produk kehamilan Biodex. Br makan 2 bln, dah pregnant. cuba suh abg meen try pulak.

Nama ADAM tu sbb 1st baby boy. hehehe....

e.l.i.s.s.m.e: akhirnya dpt jgk.

Nurul: Thanks, singgah2 la selalu..

Nurul said...

mama zana..ok kita tikar link ye...disebabkan akak dah join link nurul so akak kene jawab jugak tag tu k...

jgn lupa angkut award tu skali k hehehehe...

Dania's mummy said...

abg saya dulu 14 tahun.. tp x tau dia ambik aper... bila sy ngandungkan dania sebulan, kakak ipar pun ngandung gak.. then bila ngadungkan alisya 2 bulan, dia pun ngandung gak... alhamdulillah.. the 3 rd one, i will be alone, sbb dia da ikat, since umur da 40++