Thursday, April 30, 2009

Vespa


Masa mama tgh dok membelek pics2 kat dlm lappy ni, mama terjumpa pics ni. That time we all g Ancol. Gbr sekumpulan geng vespa. . Punya la ramai. Diorg lepak2 kat tepi jalan. Ada pulak tu siap tido kat bawah pokok. Tak tahu dtg dari mana. Bila dah tgk ramai2 mcm timbul pulak rasa takut. Tapi we all nyer pak supir kata, jgn risau. Group ni x kacau org.

Mcm2 rupa vespa yg ada kat sini. Yg dah dimodified pun ada. Ada tu body vespa siap cium lantai sbb lowered sgt.

post signature

2 comments:

atie said...

zana nih duk di jakarta rupanya...suami bekerja di sana ye...takpelah tak jauh pun kan.

mamazana said...

atie: ye kak tie, zana amik unpaid leave 7 bln sbb nak tmnkan husband habiskan attachment die kat Jakarta ni. Bila lg kan kak... hihihi...