Tuesday, May 19, 2009

Famili outing

After dah pekena breakfast dgn nasi lemak, tghari hari tu papa ajak g outing at Senayan City. Saja nak bwk our kids jejalan. Asyik dok kat umah je kan...

Sampai Senayan City, punya la ramai org. Ada exhibition SUV Chevrolet Captiva la. Bole tahan bsr SUV ni. Max pax 7 seat. Ok la utk famili car.


Mama mcm berkenan la papa...

Saja snap pics kat depan kedai. Sebenarnya nak tunjuk kat u alls. Everytime we all dtg Senayan City, kedai ni mesti penuh. Que sampai kat luar ni ha... Nak kena try jgk la apa yg special kat sini.....

Then bile dah penat jejln2 singgah Secret Recipe. Order yg ringan2 je sbb perut still kenyang dgn nasi lemak pg tadi.

Brocoli Soup

Chocolate Cheese Cake

Rasberry Cheese Cake

Ice blended Chocolate

Chocolate Sundae


post signature


2 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

adoi.....sedapnya makan kat SR....zana.. SR kat sana sama tak dgn SR sini?? sebabnya mcm KFC diorang lain kan??? dgn sosnya yg tak berapa sedap..pastu siap mkn dgn nasi lagi..pening kitorang mkn masa kat bandung hari tu..

mamazana said...

SR kat sini lebig kurang je...

Bkn kak aimi sorang je yg terkejut, zana pun terkejut gak. Kalau mealnya ayam goreng, mesti set dgn nasi. samala dgn Mc'D. pun ada nasi gak. Kiranya nasi tu menu utama la kot... hihihi...

Pastu pizza dia pun lain skit. sosejnya rasa lain, sos pun lain...