Saturday, May 16, 2009

Happy Birthday Mamazana!!!


Alhamdulliah, today i'm 30's!!!!
Mcm x caya je... hihihi...

Mama rasa bersyukur sangat kerana dikurniakan kesihatan yang baik dan masih diberi kesempatan menghirup udara di bumi Allah swt ini.

Mama juga rasa bersyukur dengan kehidupan sekarang. Kehidupan yang sederhana tp sempurna di mana dikurniakan suami yang penyayang, anak2 yang comel & sihat.



Mama berdoa semoga mama diberi kesempatan lagi olehNya utk menyambut dengan org2 tersayang pada tahun2 mendatang. Nak tengok anak2 membesar. Insyaallah...
Amin....


Today xde plan nak celebrate kat mana lagi. Kalau celebrate pun just nak g makan2 dgn anak2 je... hehehe...

Sayang, do yo have any plan for my lovely day today???? Ahaksss...

post signature

15 comments:

honeylanz said...

Happy Birthday!!! wishing you hv another great year of love n happiness, joy and fun

genial said...

Happy Birthday!!!

You are one of the most unique people I've ever known. You're an amazing friend and are just like my bro. I've truly never known anyone like you.

hope u all the best :)
and have a great weekend!

adex-aieda said...

kak..
happy beday,,...
semuga panjang umor...
dimurahkan rezeki...
diberikan kesihatan yg baik...
kekal bahagia hingga hujung nyawa....
insyaallah

Intanaziela said...

happy birthday zana...may allah bless you always...

nasz said...

happy bthday!!

Syasmeen said...

happy birthday zana...semuga panjang umor...murah rezeki...
diberikan kesihatan yg baik...serta kekal bahagia hingga hujung akhir hayat....

azha4ever said...

wah... u've reached no 3 already... hiks... happy b'day sis.. i'm still 20++ until end of this year...

mamazana said...

honeylanz: thanks has.. same as u too...

genial: thanks bro!!

adex-aida: insyaallah.. sama2 la kite sbb kite beza sehari je... thanks ye dik..

intanaziela: insyaallah.. thanks beb!

nasz: thanks nasz for dropping by.. hihihi

meen: insyaallah.. bila nak masuk umah ni??

azha4ever: eleh... even we're different mth but still same age maaa... muahahaha.. anyway, thanks! jd tak nak wat besday party anak ko???

azha4ever said...

insyaallah 13th june... bab kata mr m.a.n date doesn't matter... kasi settle smua urusan mei dulu.. and lg satu dia nak join gak la tu... 1st jun b'day dia gak.. ahaks,.. nt week free dtg je la umah aku, aku masak2 utk yg tak pandai masak khas utk ko.

mamazana said...

ala, 13 june ke? aku dah ada kat jakarta... man nak wat besday party utk die skali la tu muehehehehe....

.: Leen-Awie :. said...

epi besdey... woo kiter sebaya la.. tapi kiter nyer besdey lom lagik...

mamazana said...

leen: sebaya ye???

leen, welcome to 30's group soon... hihihi...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

Zana...happy birthday to u!!! ehh...betul ke dah 30??? tak mcm 30 pun..mcm 20an je...awak nampak muda tau... :D

liana said...

happy belated birthday.. ku tua sethn dr mu ekekeke...

mamazana said...

kak aimi: ha?? nampak muda ke?? x nampak mcm 30 ke?? ni yg syg kat kak aimi ni... muahahahahaha....

liana: thanks liana... setahun je, tp liana nampak mcm sebaya zana..