Sunday, May 31, 2009

Lunch at SERAI

Hi babes!!!

Sori ye dear, lama mama x update. Lately ni mama sibuk skit. Sibuk nak dgn hal2 konvo ni le. Now, mama & famili dah selamat sampai at Jakarta kul 6.00 pm via KLM. Rasa sekejap je seminggu balik Shah Alam.

U all nak tahu, masa mama naik flight semlm, punya la ramai org M'sia dtg bercuti kat Jakarta. Maybe diorg nak berliburan di Bandung. Sekarang kan musim cuti sekolah. So time ni la nak bwk famili gi berliburan, g wat umrah kan...

So, sblm mama tunjukkan gbr2 masa konvo ari tu, mama nak tunjuk we all nyer lunch on that day. Bwk my parents lunch dekat Serai seksyen 3 je...











post signature

4 comments:

ikiqzana said...

sedap nyer mkn.. nak cuba gak la kt situ..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi..sedapnya mkn2..

mamazana said...

ala kak zana, zana not recommended la kalau akak mkn kat situ. nampak je best...

mamazana said...

kak aimi, masa tu mmg tgh lapar sgt2. pg x sempat nak breakfast. bila dah lapar, x sdp pun jd sedap...