Thursday, June 18, 2009

Jawab Tag

Demam2 ni mama just layan tag je la ye. Mama kena tag dgn Ninie dr nun kat Bandar Penggaram. Mak aiii, byknya soalan!!! Kena jawab sume ke ni? hihihi....

1. Apa Perasaan Anda Sekarang?
Demam... Rasa sakit kepala, hidung tersumbat, dada berat dan perut kejang.

2. Saya nak makan...
Nak keropok lekor, popia goreng, soto... ish... macam2 nak. Dah la benda yg menggatalkan tekak pulak tu.

3. Saya tak suka...
Mama tak suka org yang hipokrit dan org yg talam 2 muka tu...

4. Impian saya?
Mama nak tengok anak2 membesar, berjaya dalam pelajaran, berjaya dlm hidup dan nak tengok diorg berkeluarga. Harap2 sempat la.... hihihi...

5. Haiwan yang saya tak suka?
Ular, Cicak, Katak, Lipas, Tikus.

6. Saya harapkan...
Kebahagiaan bersama keluarga di dunia dan di akhirat. Amin...

7. Jika boleh diputarkan masa?
Mama nak kembali ke zaman sekolah especially time amik SPM. Byk sgt main tahun tu. So, result pun mcm x best jek... huhuhu...

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
Jd tokey kot. hihihi... Harap2 jgn la jadi fulltime housewife.

9. Handphone saya adalah...
Nokia 5800 Express Music

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
Pernah. Mr. Hubby tu ler my 1st love & hopefully endless love.... hehehe...

11. Saya suka pada...
Mama suka kain, kasut & handbag. Bole ke???

12. Kawan-kawan saya...
Yang ikhlas berkawan & tidak mengkhianati mama.


13. Pernah dikhianati?
Pernah. Biasa la tu....

14. Apa yang anda hendak lakukan terhadap org yang mengkhianati?
Wat x tahu je... Satu hari nanti die akan terkena juge. Betul tak???

post signature

3 comments:

aja said...

Zana, sembuh cpat ya.. skrg rumit pemeriksaan kat airport, nant kena pakai topeng je dlm flight.... haru beb.

neezareef said...

zana x baik demam lg kah..sian dia...

neezareef said...

lg 1, kesukaan kita adalah serupa..hanbag dan kasut...jom kita g sopink sesama..