Tuesday, July 28, 2009

I'm Back!!!

Mak aiii.... Dah bersawang2 blog ALL MY LOVES ni!!!
Sori la babes... Lepas balik bercuti from Jogjakarta hari tu, mood nak blogwalking, bloghopping, update blog mmg xde langsung. Even nak bkk en lappy ni pun xde perasaan. Habih tu camno??? Ni pun nasib baik dah ada sikit kekuatan nak bkk n lappy. hihihi....

Mintak ampun byk2 kat kengkwn & famili yg tertunggu2 citer terbaru mama sekeluarga kat Jakarta ni. Al-maklum la, last 2 weeks hotel Ritz Carlton & JW Marriot was booming kan. Alhamdulillah, masa tu mama & rombongan ada kat Jogjakarta. Jarak hotel2 tu ngan our apartment pun lebih kurang 10 min kalau x macet.

Actually mama balik from Jogja on 17 July evening. Pastu cadangnya nak g Bandung. Tp bila hotel2 tu dah kena bom, we all terpaksa cancel demi keselamatan. Just bawak rombongan g shopping kat Tanah Abg, Mangga Dua & Cempaka Mas.

Pastu my MIL balik Malaysia on Monday via Air Asia . Tp mmg ada citer sedih sepanjang my MIL & rombongan kat airport. Diorg stranded lebih kurang 5 jam kat Bandara Soekarno Hatta. Then terpaksa pulak tido kat airport KLIA sbb terlepas flight ke Kota Bharu because of stranded tu le. esok paginya dlm kul 7.30 pg, baru la dpt naik flight ke Kota Bharu. Kesian kan....

Last friday pulak, mama & famili balik Shah Alam coz ada monthly check up apointment on Saturday. Alhamdulillah, baby sihat & uri pun dah naik ke atas. Lega rasanya. Pastu sempat la shopping2 baju pregnant kat Jusco. hehehehe....

Mama will update more story at next entry. Just wait ya.... Daaaa.....

post signature

7 comments:

hajarus said...

selamat kembali berblogging... windunyer kat mamazana & puteri2 yang tomey tu... hehehe...

ninie said...

teringat kat mama bila citer pasal booming tu... Alhamdulillah sume ok...

neezareef said...

aah zana lama menghilang...
seb baik selamat ya zana...ape pn pasni hapdet byk2 kay!

mamazana said...

selamat berblogging... rindu kat hajar jgk... hehehe....

mamazana said...

ye ke ninie? alhamdulillah, masa tu kat jogja. tq ingat kat kite... hihihi...

mamazana said...

byk dah miss neeza nyer entry. nanti zana g singgah ye...

Syasmeen said...

selamat kembali berblogging... rindunyer kat zana & puteri2 yang comel tu...zana ada FB tak