Monday, August 24, 2009

Our 1st Ramadhan 1430H

Salam semua.... Hari ni dah masuk 3 hari kita berpuasa. Sekejap je rasanya kan. 1st day puasa hari tu mama dapat berbuka puasa dengan keluarga (my side) kat Shah Alam.

Mama & family selamat sampai kat KLIA hari jumaat malam dalam pukul 10.00 mlm. So, sempat la bersahur kat umah sendiri. We al nyer juadah sahur just makan set Big Mac je. huhuhu....


Tapi time berbuka puasa, g buka kat umah ayah. Kebetulan adik beradik mama pun berkumpul buka pose kat sana juga. Ayah ngan mak la org paling gembira sekali sbb semua anak2nya dapat dapat berkumpul masa st day puasa.

Macam2 juadah masa berbuka hari tu. Al maklum la, sume anak2nya bawak juadah memasing. Lauknya nyer je ada 6 jenis. Tu belum campur kuih muih lagi.

Antara gambar yg sempat disnap.

Tisya la yg paling seronok dapat jumpa cousin2nya.




Papa teringin nak baby boy la tu...

post signature


4 comments:

honeylanz said...

meriahnye!!! burger tu nampak sedappp..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya bleh bukak pose ramai2...x sabar nak balik kg ..

mamazana said...

sedap ke? hehehehe....

mamazana said...

seronok eliss. xpe, sampai jugak masa tu nanti. insyaallah...