Wednesday, August 26, 2009

Shopping Stok Bulan Puasa

Sepatutnya mama ada monthly check up on Saturday morning. Tp OB mama MC la pulak. So, mama & papa tukar plan g Tesco beli stok bln pose utk bwk balik Jakarta. Mula2 gi hantar anak2 kat umah atuk diorg. Xmo bwk bdk2 g outdoor sgt sbb H1N1 kuat betul kat M'sia kan. Terkejut gak bila dpt tahu dah dekat 70++ yg meninggal. OMG!!!

Ramai betul org kat Tesco tengahari tu!!!

Lihat la stok yg mama nak bwk balik Jakarta. Bknnya xde brg2 yg mama nak kat sana, tp x sedap. Dah la x sedap, mahal pulak tu.






Tengokla muka org yg kena bayar ni. muehehehehehe....

post signature


12 comments:

Miss Ekin said...

waaaaaa manyaknyeee sis shopin huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm ada bahan2 nak buat biskut raya jer..tahun ni mcm tahun2 lepas jer, biskut tunjuk2 :)

ediyan said...

amboi kak zana shopping sakan nie... hihihi...

honeylanz said...

mesti cashier & next customer tgk trolley ni rs mcm nk nangis je! hehehe.. x pe. nama pun stock sbln kan ;)

mamazana said...

byk ke? nak bwk balik jakarta ni dik... hihihi...

mamazana said...

samala kita eliss...beli kuih tunjuk2 je...

mamazana said...

ediyan, shopping stok bulan pose... harusla sakan... muahahahaha...

mamazana said...

agaknya la has... patutla sume org x nak beratur belakang kitorg... hahahaha....

Nurhayati said...

wah mmg byk stock tuk dibawa balik.. tapi kalau mama kata sana tak best, mmg harus beli kat sini kan.. sanggup

mamazana said...

kalau beli kat mahalo bangat!!! tu yg sanggup beli dari sini tu mummy...

izan ishak said...

mamazana...bersopping2 banyak bangat!...

mamazana said...

aha dik, stok nak bek balik jakarta. hihihi....