Wednesday, September 2, 2009

Apakah Perasaan Anda???

BENDERA MALAYSIA DIBAKAR!!!


Apakah perasaan anda sebagai rakyat Malaysia bila tengok bendera kita dibakar dan dipijak2 oleh org asing di negara mereka?

Mama x tahu nak gambarkan perasaan ni bila tgk diorg dok bakar bendera kita dalam berita diorg. Rasa sakit hati dan sedih bercampur baur. Dah la diorg bakar masa jatuhnya Hari Kemerdekaan Malaysia. Sungguh x sopan!

Hari2 ada je demo from University student pasal x puas hati dgn Malaysia. Hari ni pulak, my hubby kata ada demo kat depan office. Yg peliknya pemerintah kat sini very easy to give green light utk wat demo tu. Kalau free, gi la sini, sini, sini dan sini.

post signature

4 comments:

sujaihah said...

isk tak patut betul la..

saya masa ting 3...masa tu belajar sejarah..terasa betul sambutan hr kemerdekaan..siap nagis tu...betul2 menghayati ni

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...sesetengah pemimpin pun ada yg masalah mental gak...huhuu tak takut ka depa kena soal nanti di akhirat,...mengong tul ...cakap tak serupa bikin la sesetengah tu....itu ini begitu begini...hai la dunia akhir zaman....allah huakbar...moga2 negara kita dilindungi hendaknya..aminnnn.

Nurhayati said...

menyirap gak.. geram sangat..
harap2 takde peperangan la berlaku..huhuu.. dorang kena mintak maap ni..grrrr

genny da bomb said...

kurang hajar nyeeee!!

kalo kita halau suma rakyat indon kat sini balik negara dorang apa rasa??dok sini pun mcm2 jenayah dorang buat kann