Friday, September 11, 2009

HAPPY FAMILY CONTEST (Sticky Mode)


Actually mama x pernah masuk mana2 contest yg dianjurkan oleh kawan2 bloggers. Tp kali ni mama berminat nak joint contest yg dianjurkan oleh ieda, mama amanda yg cute tu.


Actually contest ni dah start last mth lg. Mamazana ni yg dok lama sgt nak pilih gbrnye. Lagipun saja pilih tarikh ni, 09.09.09... hihihi. Sangat cantik tarikh ni. Ok, Untuk keterangan lanjut dan sape2 nak join contest nie, jom la singgah...

Ok, ni la salah satu gambar yg mama pilih yg menunjukkan di mana mama dapat berkongsi kegembiraan bersama my lovely family. Gambar ni diambil masa mama konvo bulan May baru-baru ni.

Actually mama belajar sebagai part time student. Mama start study sebelum mama berkahwin lagi. Then dah berkahwin, pregnant Batrisyia, pregnant Arissa dan akhirnya mama dapat jugak habiskan study walaupun pelbagai dugaan yg menimpa. Mama dapat full supportive from my lovely hubby & my parents to finished my study ni. Kalau tidak dah separuh jalan kot. huhuhu...

Kalau u all nak tahu, gambar ni bukan kami berempat tapi berlima!!! Masa ni mama pregnant 2 bulan. Alhamdulillah... Mama gembira sangat sbb my hubby sanggup amik cuti dan fly from Jakarta semata2 nak menghadiri konvokesyen his lovely wife. hehehe...

"MY HAPPY FAMILY"

post signature

7 comments:

Nurhayati said...

memang happy family.
gud luck yer ;)

iedaLUVsham said...

salam mamazana, ieda dah view, good luck ek ;)

MRS. K said...

wah..wah.. hepi family sungguh!!

mamazana said...

thanks mummy!!!!

mamazana said...

ok ieda... thanks ye..

mamazana said...

mrs K, hepi..hepi..hepi... hihihi..

.: Leen-Awie :. said...

samalah kite zana.. amik part time dr zmn solo smpi dah anak 2 baru abes.. hehhe.. 2x peknen time tgh belajar tuh.. memacam dugaan tak bleh nk ckp.. yg penting alhamdulillah, selesai semuanya... tp mmg puas hati kan?
ok, congratss...