Tuesday, September 1, 2009

Hari Ini...

Hari ni dah masuk 11 hari umat Islam seluruh dunia menjalani ibadah puasa. Sekejap je kan rasanya masa berlalu.

Dan hari ini, sepatutnya mama dah kena lapor diri kat office. Dah kena masuk keje semula sebab mama nyer CTG sampai 31 Ogos 2009. Tp disebabkan ada masalah kesihatan, mama ambil keputusan utk sambung my CTG sampai hujung tahun ni. Lagipun bole la mama & anak2 temankan en.Hubby berpuasa di sini.

Mula2 tu pelbagai masalah dan rintangan bila mama nak minta sambung CTG ni... sob..sob..sob... Dan Alhamdulillah, berkat doa dan sokongan kawan2, bos mama pun setuju meluluskan jua akhirnya. And hari ini, mama & anak2 dapat temankan papa di Jakarta.... Alhamdulillah...

post signature

2 comments:

mrsharis said...

hai zana..
orang kata tk kenal maka tk cinta.. :)
nk la jugak tau serba sedikit kan, zana keje kt jakarta or ikut hubby?

mamazana said...

hi mrharis...
zana sekrg ni tgh amik cuti tanpa gaji ikut husband keje kat jakarta. sampai hujung tahun ni je. tahun depan dah masuk keje semula..