Tuesday, September 1, 2009

Juadah 9 Ramadhan 1430H

Mood masak merundum!!!!
Actually weekend hari tu nak g buka pose kat luar tp sbb bdk2 kena flu, terpaksa la cancelled. So just call Domino's Pizza je. Tp kat sini kalau nak wat delivery, order kena more than IDR300,000. We all order Super Deluxe, Extravaganza, Chicken Wing.

Nape x order Pizza Hut? Pizza Hut kat sini x sedap compare kat M'sia. Rasanya pelik sikit. Tp kalau Domino's, rasanya sama mcm kat M'sia..


post signature

2 comments:

vee said...

alamak zana..kecur la plk tgk pizza tu...nak mkn pizza gak la buka posa nih..hee..dmm mls masak dah melanda!!!

mamazana said...

masa ni mmg zana malas bangat!!! xde mood nak masak langsung. kalau kat sana bole la cari juadah kat PaRam. tp kat sini call delivery je ler... hihihi...