Thursday, October 15, 2009

Awana Resort Kijal

On 7th raya, we all akan g hantar pengantin ke Kuantan pulak. Tp tido semalam kat Awana Resort, Kijal. Rombongan pengantin perempuan adalah dalam 6 biji kereta + 4 biji kereta from Kuantan.

We all bertolak dari rumah kat Machang dalam pukul 8 pagi. Harap2 x jammed la. Lalu kat Kuala Berang & kuar kat Paka. So, xde la masuk Kuala Terengganu. Alhamdulillah, perjalanan sgt lancar!!! Sampai kat Awana dlm kul 12.oo tghari.










Biasala kan... bila dah duduk kat hotel ni, aktiviti petang adalah g swimming kat swimming pool!!!!
Next entry g swimming pulak.

post signature

4 comments:

hajarus said...

gi ngantak pengantin lak yer mamazana.. t tepek pic pengantin kat sana lak yer...

mamazana said...

aha hajar. mama ada wat entry majlis bertandang tu tp x byr gbr. tunggu ye.... hehehehe....

CuTeMiUt78 said...

wah.. ramai gak yg hantar ya.. hik..hik..hik.. biasa la kan.. aktiviti swimming pool sudah semestinya

mamazana said...

rina, tu pun just adik beradik je. tu pun belum campur pakcik makcik. kalau tidak, lg la ramai..... hehehehe....