Saturday, October 24, 2009

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY ~ Sticky Mode

This is my 1st time join giveaway. Berkenan pulak dgn tudung di Lemari Ummi Collection (LUC) ni. Walaupun tarikh tutupnya esok, rasanya x terlambat lg mama nak join Giveaway ni kan.


Cantikkan....
Kalau ada rezeki, dpt la tudung ni. hihihi.....


Cara-cara nak join...senang je.

1. Sesapa je boleh join.

2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda.

3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009

4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang

5. Sign up as follower blog LUC

6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek . Senang utk saya link semula ke blog anda semua.

7. Pemenangnya akan dimaklumkan selepas 24 Oktober 2009.

8. Cabutan secara random akan dibuat bagi mengetahui siapa pemenangnya dan akan dilakukan oleh Mr. Z

post signature

4 comments:

atie said...

Cantik tudung tu mama, moga menang ye, sudikan ambil award kat blog kaktie ye zana.....

kojah said...

lalu =)

mamazana said...

cantikkan kak tie... ada award ke? nanti zana singgah ye kak... mekacih...

mamazana said...

lalu la dek kojah...