Tuesday, October 27, 2009

Sis Zulaiha Open House

Masa raya hari tu, mama dapat invitation gi open house + kenduri masuk rumah baru sis Zulaiha Kemuning Residence. Rumahnya sangat cantik & BIG. Alangkah bertuahnya badan kalau la dpt umah mcm ni. Tapi rasa2nya mama bole berangan je la.... Betul tak yang???? Mana taknya, price rumah ni nak dekat 1 Mill!!!!

Sis Zulaiha & her husband tersangatla friendly even we all br je kenal. actually die kenal my father. Tp masa die beraya kat umah my parents, mama ada masa tu. So, dia invite la sekali.Menu of the day is Nasi Beriani, Satay, Lemang Rendang, Kuih muih, ABC & banyak lagi. Sumenya sedap2 dan menambahkan lagi kegumukan mama. Mama xde la amik gbr all the menu. Isshhhhh, x tergamak la darling mama tu wei...... hihihihi...


Issshhhh... Laparnya anak2 mama ni!!!

Mamazana famili.

Lepas makan kat luar, we all lepak kat dalam umah pulak. Mak aiiii.... Besarnya umah!!! Pastu ada sessi potong kek pulak! Owwwhhh... Batrisyia very loike cake!!!!!!!!!

Birthday Girls....

Peace!!!!!

Keknya sangat la sedap!!! X terkata2 mama betapa sedapnya.... hehehehehe.....


Sis Zulaiha, yang pakai tudung warna kuning.

Bergambar dengan tuan rumah dulu sebelum chow!!!!

Mana anak mama yg sorang lagi tu????

Polka Dots Girls

Alamak... Mama dah GUMUKSSSSS la......


post signature

4 comments:

Nurhayati said...

gambar no 2, dua beradik tgh makan tu sangat cute la.. suka2x

.: SharLeenZ :. said...

suka tgk dua badek tu makan.. nyum nyum.. sedapnyeee...

mamazana said...

papa diorg la yg snap tu. makan x hingat!!!

mamazana said...

kakaknya mmg suka makan. adiknya yg kureng skit....