Thursday, October 29, 2009

Weekend Breakfast

Last Saturday, papa transit kat KLIA sbb on Monday papa ada course kat Labuan. So, papa tido semalam kat Shah Alam. Pagi Sabtu tu, mama & my princess g amik papa kat airport. Xcited betul diorg. Sanggup bangun pagi2 sbb flight papa sampai kul 8.oo pg.

Lepas amik papa kat airport, we all singgah breakfast roti canai kat kedai Seksyen 7.


Seronok betul kak long bila dapat tahu papa dia balik pagi tu.

Sunday morning pulak gi makan nasi lemak kat Seksyen 20. Lepas makan terus g Jusco Bukit Raja sbb nak cari shopping kemeja papa.



Arissa ni suka betul buat muka mcm ni tau. X comel la syg...

Kalau nak tahu, kak long dia la yg ajar wat muka muncung tu... huhuhu...

Pastu papa die suh mama wat pulak. Sama x mcm bdk2 tu buat.

Suka anak2 mama ni bila mama buat mulut muncung. Huduh ye muka mama....

post signature


4 comments:

MRS. K said...

rasa nak cubit la pipi kaklong yang gebuss tu

CuTeMiUt78 said...

alahai... tomey..tomey.. hik..hik..tak pasal2 mama pun kena buat gak ya

mamazana said...

gebusss kan... tp die mmg paling x suka kalau org pgg pipi die... hahahaha.....

mamazana said...

mama die tu mengada2 sebenarnya... hihihi...