Monday, November 16, 2009

My Friend Of Mine

Saturday night, mama ada attend majlis kenduri kesyukuran my friend of mine, Noreen kat Kajang. Noreen & hubby akan menunaikan rukun islam yang ke5 dan akan berlepas ke Mekah on 19 Nov 2009.

Noreen & hubby is my classmate masa study kat U dulu. Dah rezeki diorg, muda2 lagi dah dapat menunaikan haji. Seronok sgt dapat jumpa Noreen & her famili malam tu. Actually, dah lama sgt x jumpa dia. Kebetulan, my hubby pulak balik, leh la gi. Kalau tidak, x dapat la jumpa Noreen ni.


Ni la auntie Noreen. Mama dukung salah seorg anak dia. Tembam betul Qistina ni tau. Rasa nak gigit2 je pipi dia...



Hubby Noreen, uncle Kamarul




Buat Noreen & hubby, Selamat Menunaikan Ibdah Haji... Semoga mendapat haji mabrur ye... Insyaallah....


post signature


8 comments:

Nurhayati said...

berseri muka mama ni ;)

Dilla Ady said...

btul la mamazana..tembam btul pipi qistina tuh..rase nk cubit2 jek..geram tul!

Ena said...

Wahhh berseri nyer muke mamazana nie.. A'a.. la tembam nyer Qistina tuhh.. klu ena la dpt baby camtu mau nyer dok bawah jekk baby tu.. maklum la.. ena nie kecik jekk.. eheheh.. tp suke sgt tengok baby2 yg tembam..
Anak2 akak tu elok je pakai baju sedondon yehh.. suker la camtu..

Syasmeen said...

kat kajang kat mana tuh zana....

mamazana said...

ala mummy ni, ada2 je tau..

mamazana said...

tembam kan dilla... mmg rasa nak gigit2 je...

mamazana said...

mama pun mmg suka sgt tgk baby yg tembam tembun mcm ni. geram!!!

mamazana said...

Meen, umah kawan mama tu kat area Taman Sutera. Lepas tol Sg Balak.