Tuesday, December 29, 2009

Dinner @ Noodle Station

Last weekend mama & famili g dinner kat Noodle Station, SACC. Mama ni kalau selagi x bersalin, my hubby tu akan bwk g berjalan2 je ler. Senang nak bersalin katanya. Dia x tahu mama ni rasa mcm nak tercabut pinggang bila bawak perut ni. hihihi...

Actually weekend tu sepatutnya my hubby dah balik Jakarta. Tp.... hehehe... KLM was left him... Ni gara2 tersilap tgk time departure la. Sepatutnya departure kul 5.10 pm. Tp dia g tgk time arrival i.e 6.10 pm which is time Jakarta. So, KLM was said hai..hai..bye..bye.. ler... Cian hubby i...




Org yg kena tinggal flight. kekekeke...

Jom kita pilih menu....

Kak long pilih Ladna Kue Tiew

Tp rupa sebenarnya gini pulak...

Mama pulak order Fried Noodle Thai

Tp yg sampai x sama macam dlm gambo pun....

Papa order Curry Noodle with Prawn

Honey Barbeque Chicken Wing
'
French Fries

Magarita Cooler

Iced Lemon Tea

post signature

1 comment:

naurah makwa said...

magarita cooler tu nampak nice jer..akak,bila nak bersalin ni..tak sabar nak tgk muka baby..