Friday, December 11, 2009

My Mix Feeling....

Salam dear....!!!Nak tahu tak apa yg mama rasa sekarang??? Mcm2 ada!!!


1. Rasa berdebar2 sbb dah tahu kena C-sec. Selama ni selalu dgr citer on ceaser from my sis, my SIL, biras & kengkawan. But x sangka pulak mama have to go through on that. hehehe.....


2. Rasa x sabar2 nak tgk baby yg mama carry about 38 weeks ni. Mama x kisah muka baby ikut sapa, gelap ke, putih ke, boy ke, girl ke, yg penting baby mama ni cukup sifatnya & sihat walafiat... Amin.


So, doc dah pesan suh mama start puasa kul 7.30 pg esok. Mula2 kena g check up mcm biasa. Doc nak scan dulu whether baby dah turn down ke blum. Kalau dah turn down, ada chance la mama nak deliver normal but kena induce dulu. If baby still melintang, mama kena C-sec ler.... huhuhu...


Mama ingin mengambil kesempatan meminta maaf andai ada terkasar bahasa tersilap kata pada semua kawan2 bloggers. Walaupun some of u alls, mama x pernah berjumpa dan hanya kenal di alam maya, tp mama rasa dikelilingi oleh kawan2 yg sangat caring & loving. Doakan utk mama & baby ye. Semoga dipermudahkan segala urusan melahirkan baby ini. Aminn......


post signature

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

All the best mama Zana! fikir yg positif2 je k esp ttg baby yg nak kuar..=D

Ramai kwn2 blogger yg dh bersalin, membuatkan tetibe eksited jugak nk menambah anak..ekekekke..

notti netti said...

Takpe...I maap kan u..heeheheh....
I pun silap ari bulan sekapal gak..c-sec.....

LiAnA said...

selamat berjuang mamazana... moga selamat sumernya... jgn takut nak c-sect... tak seteruk yg dibayangkan.. ku boleh siap borak pasal nasi beriani dgn doc & nurse masa proses nak kuarkan Aqil wakaka.. tp oklah kurang skit debar time tu

CuTeMiUt78 said...

eemmm semoga selamat semuanya.. dan dipermudahkan segala urusan..
byk2 kan tawakal ya...

ibu emy efy eqy said...

sedihnya akak baca entry mamazana kali ni.

walapun kita tak pernah bersua, akak sentiasa memaafkan mamazana...

akak doakan semoga mamazana dan baby yang bakal lahir selamat.

jgn tension2 ye.
u are a good mother.

a...min.

naurah makwa said...

Semoga segalanya selamat yer kak..amin

Iryani Noor said...

Salam kak,
Saya doa kan akak n baby selamat. Amin =p...

Emy Omar said...

All the best..take care..semoga segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar,insyallah

mamazana said...

To Dearest mama zara,notti netti, liana, cutemiut78, ibu emy efy eqy, naurah makwa, iryani noor & emy omar....

Thanks babes!!!! Luv u alls!!!!