Thursday, December 17, 2009

Still Counting 1,2,3.....

Salam dears....!!!


Maybe ada di antara kawan2 mama ni tertanya2 whether mamazana ni dah bersalin ke belum??? Mama masih belum deliver baby lagi. Still menghitung hari... hihihi.... Masih belum ada tanda2 baby nak kuar lg.


Sori ye kawan2... Dah brapa hari mama x update. Actually mama bkn xmo update blog ni, tp bila my hubby dah ada kat sini mmg susah & sibuk skit. Lagipun my MIL pun ada kat sini. X syiok la kan kalau kita dok ngadap cik lappy ni... hehehehe...


Ok babes.... Kalau mama dah deliver baby, mama akan announce ye... Nak pi masak bubur jagung sat. En. Hubby request!!! huhuhu...


post signature

2 comments:

sujaihah said...

tu la kak..senyap jer..

ingat dah selamat bersalin.. :)

suhaila-ab said...

TU LA...LAMA TAK JALAN2 SINI IGTKAN DAH LEH TGK GAMBAR BABY..