Monday, January 25, 2010

1st Day at School

Today, genapla 3 minggu kak long dah sekolah. Mula2 mama nak anta kat kindergarden area we all nyer taman perumahan ni. Tp atuknya suh anta Tadika KEMAS kat area umah my parents. Senang skit atuknya nak anta n jemput cucu sorang ni. Mama & papa pun ikut je la....

Masa 1st day, mama & papa x dapat anta kak long sbb masa tu mama tgh bertarung nak deliver Haziq Zafran. So, atuk la yg dok gi anta. Sib baik kak long x nangis. Such a gud girl!!!









Nila rupanya bila 1st day kak long balik dari school.... Kak long letih la papa!!!


post signature

10 comments:

LiAnA said...

adoiii tak boleh tahan gelak tgk pic last.. kak long dh tido terbungkang kekeke

ibuaries said...

siannye kak long, siap terjelepuk kat sofa kepenatan. he..he..he..

izan ishak said...

hehehe...kelakar lah batrisyia ni.
penat sgt tuh balik school ye...

suraya said...

haha... macam i mula2 masuk kidergrden slu... comel ank u *wink*

mamazana said...

1st time sekolah, letih sgt la gamaknya... hihihi...

mamazana said...

siti ~ ngantuk sebab kena bgn pagi2..

mamazana said...

izan ~ penat sbb kena bgn la auntie...

mamazana said...

izan ~ penat sbb kena bgn la auntie...

mamazana said...

suraya pun mcm tu gak ke??? hahaha... mama dia pun sama...

Nurhayati said...

sungguh ceria kaklong gi sekolah.. nampak betul happy dia kan.
tapi tak leh tahan dia terbongkang kepenatan hihihi