Friday, January 29, 2010

Celebrate Birthday @ HOME

Masa 8 Jan tu, mama sambut besday kak ngah kat spital. Then, the next day tu, mama & baby dah discharged from spital. Malam tu, papa aak pak long, pak ngah & abg ilham famili dtg umah atuk sbb nak wat mkn2 skit for celebrate besday Arissa..

Menu malam tu....


Kak long mcm biasa la, suka main dgn kamera

Wat mkn anak beranak je...




Pak long baca doa..

Tahun ni cucu2 atok & wan dah masuk 7 org!!! Pastu termasuk cucu2 angkat atuk yg 3 org tu...

Nurbadrina Izzati
9 Tahun

Muhammad Azim Irfan
7 Tahun

Wan Nurbatrisyia Safia
5 Tahun

Wan Nurarissa Damia
2 Tahun (Jan)

Nurqistina Irdina
2 Tahun (Mac)

Muhammad Adam Haiqal
10 Bulan

New member...

Wan Haziq Zafran
25 hari

Ilham Nur
11 Tahun

Iqlima
4 Tahun

Iddin
10 Bulan

post signature


2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonoknya ada makan2:)
happy bday Arissa :) sama baya ngan nuha.

Ena said...

Beruntung Arissa, mamanyer x sempat celebrate kat umah, dah ader pak longnyer tlg celebrate kan!.. sonoknyerrr..