Monday, March 1, 2010

Famili Outing

Weekend ari tu attend birthday bash Rayyan. Gambar besday boy x sempat nak snap sbb besday boy tido keletihan. Mama pulak asyik dok pujuk Haziq sbb dia asyik nangis je. Mungkin cuaca panas skit ptg tu. Mujur la ada auntie Hajar yg berjaya memujuk Haziq. So auntie Hajar, dah bole tambah kawan baru utk Haziq & adik baru utk Arienah n Almas. hehehehe....



Lepas tu kiteorg gi jenjln kat Subang Parade je...

Gbr2 ni masa gi jenjln kat Sunway Pyramid

Masa ni Haziq dah start cranky

So, singgah gi makan kat J'Co

Betapa comotnya anak daraku yg sorang ini...


Haziq pun nak jgk... Bagila mama makan ye. Nanti mama tranfer thru' BM ye syg.... kuikuikui....


















6 comments:

hajarus said...

alololo.. cantiknyer muker anak dara akak ni... hehehe..

Putra Mama said...

cepatnyer haziq membesar.. x mcm bby 2 bulan pun.. ;)

notti netti said...

tengok haziq pakai baju baby gap tu...teringat anak I kat kg....lebey kurang je......sama baya, sama size, sama baju....sedey nyeee...uwaaaaaaaaaa

mamazana said...

cantik ya auntie... hehehehe...

arissa ni kalau nak mkn sume nak suap sendiri... mcm ni la jdnya...

mamazana said...

farah, kalau nak tahu, gbr ni umurnya belum 2 bln lg. Umur Haziq masa tu br 47 hari tp mcm nampak dah besar kan....

masa jab 1 mth, beratnya naik 50%. hehehehe....

mamazana said...

alahai netti... baby ada kat kg ke? sure rindu giler ni... baby pun mesti rindu kat mummy die...

anak kita beza beberapa hari je tp thn berbeza... kalautidak bole sekolah sama2.

xpe, this weekend balik kg jenguk baby ye...