Monday, July 5, 2010

Haziq Zafran @ 6 Mths

Wow...time must've taken the jet coz it flew really fast!
My boy, Haziq Zafran is 6 months 1 day old today!
Woohoo! I don't know how to describe how amazing the past half year has been.

Happy 1/2 Birthday, Haziq!!!
Mama, Papa, Along & Angah loves you!!




Haziq with Kak Ngah Arissa


post signature

10 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

betullah..cpt jek mase berlalu..teringat2 lagi entry2 b4 mama Zana deliverkan haziq..hehe

nway, haziq dah 6 bulan pon still kite lom terserempak kat kawasan taman ni kan..=p

Dee said...

comelnya haziq...

hajarus said...

hepy 1/2 besday haziq...

adlin linda said...

wah..comelnya si haziq ni.wpun baru 6 months tp nmpk semangat dan sihat. mungkin berkat minum susu ibu..muka dia sebijik mcm mama dia lah...hepi 6mnth besday haziq!!

mamazana said...

hi lily... betul tu, walaupun kita duduk satu taman tp xpernah terserempak. Mana taknya lily, zana ni jarang balik umah kat usj ni..

mamazana said...

tenkiu auntie dee...

mamazana said...

tenkiu auntie hajar.. muaxxxx...

mamazana said...

alhamdulillah... so far haziq jrg kena dmm. berkat susu mama dia.

tp tu la, haziq ni kecik je.. umur 3 bln dah boleh meniarap. sekarang dah merata dia bergolek2...

zZana said...

dah besar da hero mama zana ni kann..now turn kita pulak counting days nak bersalin ni..
nway...mamazana bengkung zap on tu mcm mana??dah decide ke price?

adlin linda said...

3 bln meniarap? cepat gak. ank sy plak 3 bln da tmbh gigi..pastu cpt tumbuh, cepat lak gigi kekal datang. so gigi susu tu terpaksa cabut baru-baru ni..pertumbuhan bdk2 skrg mmg cepat!