Tuesday, July 20, 2010

Pose..pose...

Hari ni mama puasa lagi. Niat dihati nak puasa direct this week. Insyaallah...

Org lain dah abis ganti puasa. Mama still terkedek2 nak ganti. Ni pun gigih nak puasa sbb mama fully BF. Pastu x sahur pulak tu... Adusss... Terasa exhausted sgt!!! Kalau nak ikutkan, mmg byk hari lagi nak ganti. Tp mama buat mana yg mampu dulu la. Balance tu, mama bayar fidyah je.

Semalam buka pose dgn Toasted Pocketful.

Hari ni nak buka pose makan apa ek?


post signature

14 comments:

wan sujaihah said...

wah untung2 dapat BMW kak...aminnnn

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alamak kita nak ganti pose 1 hari lagie;-)

e.l.i.z.@ said...

eli ada 5hr lagi.
brapa hari akak tinggal pose nih? ekkeke

Dee said...

xpe..ganti pelan2 ye..jgn smpi sakit pulak..

Tasbih Alam said...

Salam ukhuwah dan salam ziarah kepada pemilik blog yang indah ini..
Moga kita dapat saling kunjung mengunjung untuk mengeratkan ukhuwah sesama blogger...

noorliza nasikin said...

salam zana...

liza nie yang order cologen choc tapi tak jd beli..alhamdulillah...dah preggy 2 bulan..jenguk2lah blog liza yang tak braper sgt..baru nak berjinak-jinak dlm dunia blogong nie..hopefully boleh bg tunjuk ajar....

adlin linda said...

oo..ingatkan kita sorang je lum abis ganti..mamazana pun eh..sy ada lagi 4 hari. minggu ni uzur plak. harap2 dpt la buat straight minggu depan...selamat mengganti pose la ek..

mamazana said...

wan, mintak2 masin mulut kak zana dpt BMW next cabutan nanti. amin.. hehehe...

mamazana said...

1 hari je lagi?
sempat lagi ganti tu...

mamazana said...

kak zana byk lagi eliza wei... jenuh nak ganti ni.. hehehe

mamazana said...

betul kak dee... zana still BF. ganti pose ni pun utk training diri sebnrnya... pelan2...

mamazana said...

salam ukhwah...

terima kasih kerana sudi singgah. saya telah berkunjung ke blog tasbih alam dan sgt byk info2 yg bole dishare bersama...

nanti singgah lagi ye....

mamazana said...

salam liza...

zana dah singgah blog liza. ok what ur blog... kita sama2 belajar ye....

happy blogging!!

mamazana said...

sama la kita linda....
org lain dah habis ganti...
zana ni br nak ganti...
sib baik ada kawan.... heheheeh