Wednesday, August 11, 2010

SOGO...

Semalam mama cuti...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
SOGO... Best betul sopink time weekdays... Tenang je rasanya.
Tp semalam rasanya ramai yang amik cuti kot sbb ramai yg nak sopink before puasa. Walaupun ramai, tak x seteruk last Saturday sbb ada SOGO member card sale. Dgr citer mmg tooooooooo crowded....

So, inilah hasil sopink yg x seberapa tu...
Ada 4 plastik bag. Bj untuk anak2 + bj papa diorg skali.
Walaupun x seberapa, kopak jgk la poket mama ni... Mana taknya, bila sampai kat kid worlds ni, bole jd rambang + juling + x bole berfikir dgn waras sekejap....

Belongs to Haziq, Arissa & Batrisyia....
Nanti mama wat review shopping entry ek...

post signature


6 comments:

Emy Omar said...

Shopping baju raya ye??tenang je shopping kat SOGO time orang lain pegi keje kan..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pergi ahad lepas.memang rasa nak pengsan btol la..selamat berpuasa !

ita PLK said...

aku pon dah siap baju raya utk bujangku yang sorang tuh.beli masa member's sale.

mamazana said...

shopping utk bdk2 ni emy. kalau gi masa bln puasa takut pengsan... hehehehe...

best gak shopping masa org keje. aman skit.

mamazana said...

my birak pun gi masa weekend hari tu. dia ramai gilos!!! huhuhu...

selamat berpuasa eliss!!

mamazana said...

ala ita. opis ko dah dekat dgn SOGO tu... best kan...