Tuesday, October 19, 2010

Cabutan Bertuah Lagi...

Balik keje semalam mama dapat surat from BSN lagi...
Aik, bertuah jugak mama ni rupa2nya...
Tp macam dah tahu x dapat yang BIG prize punyer...

Bila bukak surat ...anda telah memenangi hadiah kesebelas.....
Mcm yang mama dpt last three months...
Tp nape asyik dpt no sebelas je ni???
Bila nak dpt yg Grand Prize ni???
Mmmm.... Mintak2 next mths mama bertuah lagi... Amin....
post signature

8 comments:

BIONIC WOMEN said...

ok la tu..bertuah jgak..me ni, jarang benor nak bertuah ginih..huhu

norihan said...

best apa dapat no bertuah,tapi saya ni jarang dapat no bertuah..hehehe...

Anonymous said...

bestnyee...:)bertuah snggh mama ni...

Nurhayati said...

wah bestnye.
ok la kan dari tak dapat ape.. tapi kalau dapat grand lagi la best tak terkata.

mamazana said...

nampaknya mama ni mcm bertuah utk no 11 je kan... hahahaha

mamazana said...

mama pun jrg jgk dpt no bertuah ni norihan.. kalau ada famili day, no. x pernah sangkut... huhuhu

mamazana said...

hehehehehe.. bila la nak bertuah dpt Beemer ni??? hehehehe

mamazana said...

betu mummy, kalau dpt yg grand pastinya meletup!! bole masuk paper... hahahaha