Friday, October 22, 2010

Jus Alpukat

Sekarang cuaca sgt panas kan. kalau mandi, air kat tangki pun rasa panas gak. x yah pakai heater. Bila dah panas2 gini, tekak ni mula la nak mnm yg sejuk2 yg rasa nyaman.

Actually mama ni teringin sgt nak mnm jus Alpucat ni....

Insyaallah, en. Hubby akan sampai malam ni... Dah 2 minggu x jumpa dgn darling mama ni... Esok nak ajak papa cari Alpukat Latte kat J'Co la....


post signature

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat ayam penyet wong solo ada tp tak sesuai lah dengan tekak elis :p

Chik Na said...

seronok la dapat jumpa hubby tersayang

wan nurul hezrina abd halim said...

mcm sdp jer terliuq

mamazana said...

kat situ pun ada ek eliss? mmm,nanti nak try alpukat kat situ la...

tgk tpt gak... tp Alpukat Latte kat J'Co mmg marvelles!!!

mamazana said...

sonok chik Na... Dah 2 mggu x jumpa... windu...

mamazana said...

zana start suka mnm alpukat ni masa duduk kat jakarta thn lepas... tu yg terkenang2 je ni... huhuhuhu..

Heidi Shafiq said...

perghh.. terliur...