Wednesday, October 27, 2010

New Toys... Gadgets...

iPad... Apple... Juicy...

Ollaaa babeh...

Kalau nak tahu, ni la new toys en.Hubby ....iPad... wat peneman setia sepanjang en.Hubby dok sorang2 kat Jakarta nun... Usia iPad ni pun dah masuk 1 mths.

Selain iPad, PS3, Wii, PSP & D90 turut menemani en.Hubby mama ni. Baru2 ni en.Hubby bwk balik his new toys. My eldest daughter mmg suka new gadget.

Batrisyia ni mmg suka explore new gadget & dia senang catch up bila diajar.

Then, papa pulak dah download mcm2 games, lagi la seronok. Btw, ada byk features dlm iPad ni. Mama nak satu boley tak papa??? Senang mama nak update Facebook & Blog... ngeh...ngeh...ngeh...

Beria2 papa mengajar 2 princess...

Dah penat dok kat kusi, lepak kat tilam pulak... Masa ni belajar tulis nama...

Haziq dah tumbuh 2 batang gigi la ni... Susah betul nak snap gbr dia tau...

post signature

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

besar dah haziq..best jugak ipad tu erk..

notti netti said...

macam best jer ipad tu, tapi takde internetkan?

Emy Omar said...

Nampak macam best je ipad tu..