Monday, November 15, 2010

School Sports Day

Entry xpress ni. Entry ni Mama wat masa lunch hour tadi. Ptg ni nak kena attend meeting pulak. Hujung2 tahun ni mmg selalu sibuk. Maklumla, sume user pakat nak habiskan bajet. Nak beli itu, nak beli ini. Pastu nak push diorg cepat2 anta mana yg nak buat bayaran... Mcm2 la nak buat.

Last Saturday, sekolah Kak Long ada wat sport days. Mama dgn Arissa je gi temankan + gi support to kak long.
Last week Papa x balik. This week pun Papa x balik. Next week barulah Pap diorg ni balik. Raya Haji nanti pun mama sambut dgn anak2 je la... ermmmmmm....


Kak Long with schoolmates


Batrisyia masuk acara Lari Bawa Bola Pingpong. Dapat no 3.

Tisya kalah dlm acara susun cawan bentuk Piramid

Mama masuk acara Boling Kelapa tp kalah. Kelapanya ringan sangat. X bole nak tumbangkan botol mineral yg berat tu. So, sila salahkan buah kelapa ye...

Acara untuk bapak2. Masa ni mama tersentuh skit sbb Tisya kata kalau Papa ada kan best.. Bole masuk sukan ni... Sila jawab ye en.Papa... ahaks!



Dapat Gangsa...


With her bestfriend, Balqis...

post signature


1 comment:

wan nurul hezrina abd halim said...

wah seronok dapat beg pink n maddle..nampak hepi budak2 tuh