Tuesday, January 18, 2011

Jalan2 Di Ancol

Semalam layan pics @ Taman Safari, so today meh layan picca's anak2 mama di Ancol Jakarta & Mall of Indonesia pulak
Ramainya anak2 mama!!!
Bila pulak la mamazana bertambah anak ni?
Mama just ada 3 org anak je tau... Yg lagi 2 bujang anak angkat bila di Jakarta.

Mana satu nak gi dulu ni ek???
Jom gi Pentas Lumba-lumba!!!

Terpegun anak2 mama xpecially si Haziq bucuk tu....

Patut la... Dolphin main basket ball ngupernya...


Posing sat...

Arissa yg sgt berani nak kiss siNyuyun

Sayang Arissa!!!
Sampai ketemu lagi ya!!! Bilang Nyuyun.

Batrisyia pun apa kurangnya. Sgt berani dgn si Kakaktua ini.

Mama just tunggu kat bwh dgn Haziq je while papa gi temankan the kids.



Mama dengan bakal menantu. Hahahaha...

Ahaks...
Kalau u alls perasan, Arissa mmg kemana2 dgn abg Anas je tau...

Arissa malu2 dgn Anas...
So sweet!!!

Singgah makan @ Bandar Jakarta
Baru dapat amik gbr berdua





Gbr mmg ada byk kat my FB.
Just publish utk tatapan kwn2 bloggers mama.

post signature


4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya jalan2..berani nyer dia cium dolphin :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wah seronoknya bergambar dgn maskot yang cumil itew=)

cumil gambar dengan dolphine tuh..dolphine mmg terkenal dgn sifat yang peramah n penyayang

mamazana said...

Arissa mmg gitu. Berani sgt. masa bila ntah papa dia bwk gi jumpa dolphin ni...

mamazana said...

mmg pantang jumpa maskot. nak bergambar aje... hahahaha