Saturday, January 29, 2011

Liburan CNY yuk...

Insyaallah, petang ni mama & famili gi liburan lagi. Liburan CNY lor.... Hehehehe.... Mama nak gi mana lagi tu???? Liburan ke Jakarta ler. Mana lagi mama nak gi. Sementara en hubby ada kat sana, bole la kami anak beranak travel ke Jakarta. Accomodation & transport dah x payah risau.

Kali ni liburan best skit sbb bukan mamazana & famili je, tp mama bwk my parents sekali. Kan dah janji nak bwk diorg liburan selepas penat menjaga anak2 mama yg hensem + comel2 itu...(apa kes puji anak sendiri ni? mmm... ada aku kesah? hihihi). Lagipun mmg x pernah bwk my parents gi Jakarta. (Ya Allah... Kejamkah aku?) Sebagai tanda penghargaan, mama nak bwk diorg berehat selama seminggu!!!!


This time we all terpaksa naik MAS. Selama ni gi Jakarta naik KLM. Tp disbbkan en hubby yg hensem itu terlambat booking flight, harga flight KLM sudah melambung di mana harganya bole mama beli iPhone 4!!! End up, beli la flight MAS even just diff beberapa rat** je dgn KLM...

Insyaallah, our flight is at 16.30 pm. Pray for our safe journey ya...



post signature

2 comments:

Mar Zarra said...

besttnyee kak syik 'fly' jerrr...btw..jgn lupe bw blk buah tgn k...:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak balik2 lagi ker liburan?? hehehe..nanti jgn lupa join contest belog eliss yer

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html