Thursday, February 2, 2012

Maternity Wear

Pak habibi asking me,"Pregnant anak no 4 pun masih nak beli baju preggy jgk ke? Baju yg lama2 tu mana?" Mama pun jawab.." Ayg ingatkan dah xmo pregnant lagi, so bj2 pregnant ayg dah sedekahkan kat org... hehehehe.." Makanya.....

Hasil cuci mata dan terbeli di Autumnz. Esok baru sampai...





post signature

4 comments:

Nurhayati said...

mummy plak baju maternity tak pakai.
tapi suar kena beli hehehe
macam best jer tgk org pakai baju peknen ni kan kan kan

lieyalatif said...

lieya pun same kot nanti ...kikiki....lagi2 tgk baju yg cantik tu...tak tertahan nak membelikan heheheh.....

mamazana said...

Yati bila peknan bdn maintan comey! zana ni perut maju ke depan. harus cari bj yg baru.... hehehe.. alasan kan..

mamazana said...

betul tul tu lieya.. la ni maternity blouse dah 2 in 1 dgn nursing. mmg save la... lepas deliver still bole pakai gak...