Thursday, February 23, 2012

Puff Pastry

1st time buat buat Cutrry Puff dgn Danish Pizza guna Puff Pastry brand Kawan. Mmg best n jimat masa xpecially utk mama yg xde masa ni. menu utk bekfas. Next time bole buat lagi...

Curry Puff

kalau xde curry nak letak sardin pun bole, letak strawberry or blueberry jam pun ok. Ikut kreativiti n apa yg ada kat dlm esbok tu je. hehehehe...

Danish Pizza

Sampai rentung pizzaku... sila salahkan oven ek...

post signature

4 comments:

Zulaikha Mohamad said...

mane dpt pastry ni ek? aritu cari kat giant takde plak..

Neeza.Areef said...

dah lama psg niat nk bli puff pastry gini tp x beli2..salu tgk blog2 masak pkai menda ni ..senang je kan

lieyalatif said...

SEDAPNYE KAK zana...mcm beli kat bakery jek rupenye hah....pandai kak zana buat....

pizza tu bukan rentung le kak, tapi rangup gituuuu heheehehe...

mamazana said...

Zue, kat tesco atau maidin pun ada jual jgk puff ni. nanti cuba cari tau.

neeza, mmg save beli puff instant ni. pastu ada size pulak tu. bole buat pizza, puff. roti canai atau pratha jenama KAWAN ni pun sedap jgk.


ala lieya, mana la pandainya. kak zana main belasah je tu.. lieya kalau bab masak2 lagi pandai. menyelerakan! hahahaha..