Thursday, January 8, 2009

Gambar passport

Semlm g bwk 2 princess ni g amik gambo kat kedai Adam Photo & Services (promote kedai ke?). Susahnya nak amik gambo bdk2 ni. X leh nak duduk diam.

Masamnya muka adik!!! Masa ni papa yg pegang. Xmo pandang kamera langsung. Bila pandang kamera, ini la hasil nya..huhuhu..

Bulatnya kak long... Bila nak kurus ni?? Masa amik gambo ni, kak long tgh berdiri. Siap posing peace lagi. ..muahehehe..

Settle satu perkara. So, esok nak g buat passport pulak. Nak try g Pejabat Imegresen kat Terminal Subang seperti yg disuggest oleh mummy zara . Thanks mummy.

4 comments:

Nurhayati said...

ala.. macam nye muka adik.. nape tak nak senyum.. zara pun sama susah nak senyum..huhuhu

hmm kat terminal subang tu panas sket tau.. better bawak air mineral.. haus leh minum =) kalau gi pagi2 takpe la.. hihihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai...nuha pun macam adik laa..susah nak senyum bila bergambor..tapi kalo orang tak amik gambar, senyum melebar jer ..hihihi..bila nak gi sana ni?

adex-aieda said...

thanks 4 view my blog yg x seberapa...
nanti kita tukau link eik...
salam perkenalan...

mamazana said...

Yat: hehehe... br je cdg nak g tghari esok. nak amik cuti, bos x approve daa...

e.l.i.s.s.m.i.e: nak g Jakarta tu ke eliss? cdgnya bln feb. Tp BIG bos x approve lg. Nak g pun 6 bln je...

adex-aieda: salam perkenalan.. bole, no problem dear