Wednesday, January 7, 2009

Today is Wednesday...


Hari ni dah hari Rabu. Oh no.. no.. nooo...i hope everything will goes well as i planned it to be. Hopefully. Banyak sangat benda nak kena buat nih. Sempat ke???

Esok genap la lil Arissa setahun. Mama n papa cdg nak buat 1st Birthday bash utk this lil Arissa on this Sunday sbb on Monday papa dah nak balik Jakarta. Hari sabtu pulak nak g SJMC for the 1st yr jab. Adusss... Harap la lil Arissa x demam la masa tu...

Semalam br kiteorg br je berkesempatan shopping brg2 (goodies) for party adik. So i bought some party hats, balloon, banner etc. Quite expensive la barang2 party nih. It's kinda last minute, so nak tanak i just have to grab it. Beli je mana yang ade n basic jer.

Maybe this party, mama will masak kot. ..hehehe.. ha? x caya ke? Mcm terer je kan. Main menu? Just wait n see ya! Nanti kite update k.

Lagi satu, pasport x buat lg. Gbr bdk2 pun x amik lg. Aiyark!! Dah tanya kat imegresen, the chargers for Adult -RM300, and child-RM150 per person. Ishh.. sempat ke nak buat sume ni before papa balik? Ptg ni jgk harus ku bwk bdk2 ini amik gambo.


2 comments:

Nurhayati said...

wah arissa nak setahun yerk...
i ada dgr org kata kalau nak beli goodies party pack, kat jalan pasar murah.. brg nye sama je.. tapi tak sure la betul ke takkkan

wat passport kejap je.. masa i buat tuk Zara kat sana baru amik gambar. pastu +- 3 hrs semua settle. satu hari je. u pegi imegresen kat terminal subang. sbb kat sana ada special counter for baby.. cepat sket.

mamazana said...

Tu la Yat, rasa mcm x sempat je. Papanya pulak ada course. So kiteorg just beli yg simple2 n basic je la.

i x tahu pun ada Imegresen kat Terminal Subang. Bole pegi nanti. Kat Shah Alam ni sesak sgt. Will inform to my hubby.

Thanks for the info ye Yat. Very useful!!!